Sayfalar

19 Mayıs 2015 Salı

Santorini Adası Tatil Yerleri Arkaplan Duvar Kağıdı resimleri

Santorini Adası Tatil Yerleri Arkaplan Duvar Kağıdı resimleri

Santorini Adası
Santorini Adası

Santorini Adası


Öncelik ile Santorini Adası bildiğiniz kadarı ile dünya da büyük bir üne sahip olan Ege Deniz 'indedir. Dünya da adaları ile meşhur olan Ege Denizi Santorini Adası ile kendine çok sayıda insan çemeye çalışmıştır çok sayıda oteller ve boş vakitlerinizi geçirebilecek muhteşem yerler Santorini Adası 'nda çoğu zaman göze çarpmıştır. Mimari ise özen ile yapılmıştır. Bu eşsiz manzara ile birleşince muhteşem bir güzellik ortaya çıkmıştır. Santorini Adası nerede ? Diye soracak olur iseniz Ege Deniz 'inde olup tam olarak Yunanistan 'ın 200 güney doğusunun tarafında yer almaktadır. Bu coğrafi konum ile Santorini Adası Türkiye ve Yunanistan 'ın ortasında yer almaktadır. Adanın diğer bir güzelliği ise ada denize sıfır olarak başlamayıp daha tepede olmasıdır ve bunun sayesinde daha eşsiz bir manzarayı ortaya koymasıdır. Adanın Yunanca ismi ise ( Σαντορίνη ) diye anılmaktadır. Santorini Adası tarih büyük bir olaya imza atmaktadır. Bu olay ise Santorini Adası 'nda meydana gelen bir yanar dağ patlamasına şahitlik yapmıştır bunun sonucu adadan 70 kilometrelik bir kayıp oluşmuştur. 

Santorini Adasına Nasıl Gidilir


 Santorini Adasına gitmek için İzmir 'den hava yolu ile gidebilirsiniz. Fakat Santorini Adasına gitmek için ilk olarak Yunanistan Atina 'ya gitmeniz gerekiyor. Oradan ise deniz yolu ile adaya rahatça gidebilirsiniz. Böylece Atina 'yıda görmeniz mümkündür.

Santorini Adası Otelleri Fiyatı

 

 Santorini Adası Otelleri Fiyatı bütçenize uygun olarak farklı çeşitlerde fiyatlandırma yapılmıştır fakat bu oteller kimi 3 yıldızlı kimi ise 5 yıldızlıdır. 3 yıldızlı otel gün fiyatı ? 32 TL civarıdır buda 11 Eura ya denk gelmektedir. 4 yıldızlı otelin günlük fiyatı ise 75 TL yani 26 Euro dur. Dha güzel otellere yerleşmek ister iseniz en lüksü 210 TL civarındadır. Fakat unutmayın ki bu fiyatlar yazın tavana fırlayacaktır. Önceden rezervasyon ile belki biraz cebiniz rahat edebilir. 

Santorini Adası Gidiş Zamanları


 Santorini Adası gidiş zamanları bahsettiğimiz üzere bu ada Yunanistan tarafında bulunmasının sonucu olarak çoğu zaman neredeyse her zaman çok sıcak geçen bir yerdir. Bunun için aslında Santorini Adasına her zaman gidebilirsiniz. Böylesine muhteşem bir adayı çoğu görmek ister. 

 Yabancı ülkelere gider iken bildiğimiz gibi İngilizce dünyada ana dil sayılıyor. Yani yurt dışı seyahatlerin de İngilizce bilmenizin size çok yardımı dokunacaktır. Herhangi bir sorun karşısında kalır iseniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder