Sayfalar

30 Mart 2015 Pazartesi

Megan Fox Arkaplan Duvarkağıdı

Megan Fox arkaplan duvarkağıdı bildiğiniz kadarı ile dünyada büyük bir üne sahip olan meşhur bir sanatçıdır. Megan Fox çoğu zaman büyük filmlerde yer almıştır. En iyi filmlerden olan Hollywood filmlerinde başrollerde oynamıştır. 


Megan Fox Galeri

 Megan Fox galeri belkide dünyada en çok beğenilen resimlerden biri olmuştur. Megan Fox Amerikanın ünlü ve en iyi aktrislerinde biridir. Bu aktris büyük ve büyük olan dünyada en çok beğenilen özelliği ise güzelliğidir. Bu aktris ayrı zamanda yıldız bir mankendir. Megan Fox çok küçük yaşlardan itibaren özel eğitimler almıştır ve bunun sonucunda da kendini her keze tanıtmıştır daha doğrusu tüm dünyada neredeyse tanınan bir ister aktris yada bir manken olarak tanınmıştır. 

Megan Fox Hayatı

Megan Fox Hayatı na bakar isek 5 yaşında tiyatro eğitimleri almaya başlayan Megan Fox ailesi tarafından her zaman bu tür sosyal aktivitelerin içinde rol almıştır ve 5 yaşında iken dans kurslarına da gitmeye devam eden Megan Fox un ailesi daha güzel ve şartları çok iyi olan bir eğitim alması amacı ile Megan Fox 10 yaşında iken en çok tanın yerlerden biri olan  Florida'ya taşınır. Megan Fox burada hayatını en mükemmel şekilde değerlendirir iken güzelliğini kullanarak tam 13 yaşında mankenlik yapmaya başlar ve bu mankenlik yapma aşamasında çoğu kişi tarafından tanınan Megan Fox oyunculuk yapmaya karar verir ve bunu gerçekten biraz uzun zaman sürsede bunu başaran Megan Fox Amerika'da çeşitli yetenek yarışmalarında büyük bir başarı elde eder ve bunlar onun için çok büyük bir avantaj haline gelir. Oyunculuk teklifleri ile birlikte mankenlik teklifleri gelmeye başlar. Megan Fox uzun uraşlar sonucunda hedefine ulaşır ve artık çok güzel bir manken olan Megan Fox oyunculuk teklifleri ile beraber neredeyse her kez tarafından tanınan bir hale gelmiştir. Bununla beraber ise hayran kitlesi çoğalmaya başlamıştır. Evet artık Megan Fox Hollywood un yıldızıdır. Megan Fox Transformers filminde başrollerde oynamıştır bu dünyada çok beğenilerek ve sevilerek izlenen film sayesinde kariyerinin daha da büyüdüğünü çoğu hayranları fark etmiştir. Megan Fox Türkiye'ye bir reklam filmi çekmeye gelmiştir. Cips reklamında oynayan Megan Fox o reklamı sayesinde Türkiye'de çok büyük bir hayrana sahip olmuştur. Türkiye'de artık çoğu kişi tarafından çok beğenilen ve sevilen bir aktris olmuştur. Bunun yanında ise Megan Fox Türkiye'de büyük bir programa katılmıştır. Türkiye'ye kendini çok iyi bir şekilde tanıtmıştır ve insanları güldürmüştür. Beyaz'la muhabbet ederek her kezi ekranlar başına taşımıştır. Megan Fox bu sayede Türkiye'de sevilen biri olarak kalmıştır. Artık Megan Fox çok iyi bir aktris olarak filmlerde rol almaya devam ediyor.

Megan Fox Wallpaper 

 Megan Fox wallpaper çok ünlü ve güzel mankenin çok güzel resimlerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu ünlü mankenin resimlerini ister 1200p yada 400p boyutlu olarak indirebilirsiniz. Çoğu yerlerde kameralara poz veren Megan Fox Türkiye'de de kameralara çok güzel poz vermiştir. Bu verdiği pozlardan bazıları burada yer almaktadır.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder