Sayfalar

30 Mart 2015 Pazartesi

Inna Arkaplan Duvarkağıdı

Inna arkaplan duvarkağıdı , aşağıda bulabilirsiniz. ve en müthiş olan resimlerini burada bulmanız mümkündür. Dünya da müzikleri ile çoğu zaman çok beğenilen ve dinlenilen bir müzik olmuştur. Bu müzikler sayesindde her kez tarafından tanınır hale gelmiştir.

Inna Resimleri

 Inna resimleri bildiğiniz üzere son yıllarda çok meşhur olan sanatçılardan biridir. Bu kariyerini en çok güzelliğine ve fiziğine borçludur. Bunun sayesinde pek çok hayran kitlesi olmuştur ve bu hayran kitlesi Inna ' yı her geçen gün daha da çok büyümüştür. Müziklerini çıkardıktan sonra neredeyse tüm dünyada dinlenir hale çoğu yerlerde konserler verip hayran kitlesini çoğaltmayı planlamıştır ve bu verdiği konserler sayesinde Inna hayran kitlesi çoğaldıkça daha da fazla müzik çıkarmaya karar vermiştir. Müziklerinin çoğunun beğenilmesi üzerine hayatında çıkarabileceği kadar müzik çıkartmak istemiştir ve Inna bu müziklerini her zaman özenli bir şekilde söyleyerek hayranları ile buluşturmuştur. Inna Romania ' da hayran kitlesinin çoğalması üzerine de yurt dışına doğru bir adım atmıştır. Böylelikle hayran kitlesini sadece Romania ' da değilde tüm dünya ya yaymak istemiştir. Bunu başarmayı çok istediği için de başarmıştır. Çok ünlü bir hale geldiğinde ise hayranlarının verdiği mutluluk ile çok büyük şarkılara imza atmayı başarmıştır.

Inna Müzikleri

Inna müzikleri Inna ilk müziklerini ilk gece kulüplerinde söylemeye başlamıştır. Çoğu gecelerde müzik söyleyen Inna müziklerinin beğenilmesi üzerine ünlü bir müzik grubu olan ASIA 'ya katılmak için elemelere girmiştir ve bu elemelerde ise büyük bir başarı sağlayan Inna bundan sonra ise büyük müzik çıkarma teklifleri almıştır bu müzikleri ile iyi bir başarı elde etmiştir ve bunun sonucu olarak daha çok pop müzik tarzında müzik çıkarmıştır. Bunu yapmasının sebebi ise çoğu zaman sık sık  Beyonce nin müziklerini dinlemesi olmuştur. Çıkardığı müzikler Love, Deja Vu, Amazing, 10 Minutes, Sun is Up, Club Rocker, Un Momento, Endless, Wow, Caliente, Inndia, j Adore, More Than Friends, Dame Tu Amor, Spre Mare, Be My Lover, In Your Eyes, Cola Song, Good Time, Fata Din Randul Trei ve son olarak çıkardığı müzik ise Inna Diggy Down 'dur.


Inna Walpaper 

Inna walpaper burada bulabilirsiniz ister 1200p yada 400p olarak indirebilirsiniz. Bu resimleri muhteşem bir Inna duvar kağıdı yapabilirsiniz. Inna en kaliteli ve en güzel resimlerini gördüğünüz gibi masa üstüne indirebilirsiniz. Ya da telefonunuzda arka plan olarak kullanabilirsiniz. Inna bu fotoğraflarını hayranları için çektiriyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder