Sayfalar

15 Mart 2015 Pazar

Hızlı ve Öfkeli (Arka plan Duvar kağıdı)


Hızlı ve Öfkeli Duvar Kağıtları

 Hızlı ve öfkeli 7 arka plan duvar kağıtlarını aşağıda görebilirsiniz en renkli ve en güzel haliyle bu duvar kağıtlarını rahatlıkla indirebilirsiniz. En iyi ve mükemmel serilerden olan Hızlı ve Öfkeli' nin resimlerini burada görebilirsiniz. Bir dünya devi haline gelmiş Hızlı ve Öfkeli serinin en iyi filmini çıkardı Hızlı ve Öfkeli 7 hayranlarını biraz bekletiyor ama önümüzdeki günlerde sinemada izleyebileceksiniz. En heyecanlı ve aksiyon dolu sahneler sizleri bekliyor ve ayrıca oyunculardan birisi de bu seride başrol oynuyor ve filmi daha mükemmel bir hale sokuyor bu oyuncunun adı ise Jason Statham filmleri çoğu izleyiciler bilir çoğu güzel filmlerde başrol oyuncusudur.

Hızlı ve Öfkeli 7

Hızlı ve Öfkeli 7 bu yıla damgasını vuracak bir film olacak tüm serileri merakla beklenen ve milyonlarca izlenilen film bu şaşırtıcı oyuncu kadrosuyla çoğu kişiyi şaşkına düşürtüyor. Filmin oyuncuları genel olarak aynı kalıyor ama sonradan gelen mükemmel oyuncular ise yaptığı mükemmel rolleriyle adete insanı büyülüyor. Ama bu filmin çekimi için milyonlar harcanıyor. Bu milyonlar değerinde çekilen sahneler sonuna kadar hakkını veriyor. Bunun sayesinde yüzlerce filmin en iyisi olabiliyor. Bu filmde insanları çeken ise sadece aksiyon olmamasıdır. Filmde aksiyon baş rol oynuyor fakat romantizim ve birazda komedi olduğu zaman film sıkıcılığını kaybediyor. Bu yüzden bu film rekorlar üstüne rekorlar kırıyor. Hele ki o muhteşem sahnelere çıkan birbirinden güzel ve lüks arabalar adeta uçuyor. Bu arabaların mükemmel özelliği ise çoğu özel yapım olmasıdır bu özel yapım pahalı arabalar her zaman bir yerde göreceğimiz arabalar değil fakat fevkaladeler. İnsanı büyüleyen bu arabalar kimi zaman uçakla uçaktan atlıyor kimi zaman ise kocaman bir banka kasasını taşıyacak kadar güclü bir motora sahip oluyorlar. 

 Bu muhteşem resimleri mükemmel bir arka plan duvar kağıdı yapabilirsiniz. Muhteşem arabaları bilgisayar ekranınızda veya telefonunuzda kullanabilirsiniz.




Hızlı ve Öfkeli Arka Plan Duvar Kağıtları
Hızlı ve Öfkeli Arka Plan Duvar Kağıtları

hızlı ve öfkeli
hızlı ve öfkeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder