Sayfalar

20 Ekim 2014 Pazartesi

Rihanna ( Arka Plan Duvar Kağıdı )

Rihanna Resim İndir

 Rihanna Hakkında Bilgi

 Rihanna dünyada en ünlü insanlardan biridir.Rihanna ( Arka Plan Duvar Kağıdı ) hayatındaki başarılarıyla ve çok büyük ünüyle her kezin dikkatini çekmiştir.Rihanna dünyada müziğiyle nerdeyse birinci sırada olan kişi diyebiliriz.Moda bakımından ise güzel giyimi sayesinde ve fiziğiyle beraber çoğu modacıların takip ettiği kişidir.
 Rihanna moda dergilerinin çoğu zaman kapak fotoğraflarında yer alır.Dünyada nerdeyse her kezin tanıdığı Rihanna haber başlıklarında ve magazin de her zaman konuşalan bir büyük yıldız olmuştur. 

 Rihanna Hayatı

Tarihe imza atmış çok büyük sanatçılardan biri olan Rihanna müzikleri ile insanları etkilemeye başladığı zamanlar 18 yaşları civarında ide daha küçükken büyük bir hayran kitlesini oluşturan Rihanna şarkıları yapmaya başladığında ise popülerliğine büyütmüştür. Bu popülerliği sayesinde dha çok cesaretlenerek diğer sanatçılar ile çalışmaya başladığı sıralar o sanatçıların da katkısı ile Rihanna her geçen gün daha çok ünlü olmaya başlıyordu. Diğer sanatçılara göre çoğunlukla daha hareketli şarkılar yazmaya çalışıyordu ve tabiki de en çok müzik dinleyenler olarak genç kısma daha çok hitab eden bir şarkı oluyordu bunlar. Rihanna artık sadece Amerika değil New York değil tüm dünyada tanınmaya başlamıştı şarkıları tıklanma rekorları kırıyordu. Evet artık Rihanna dünyaca ünlü bir ses sanatçısı olmuştu sesi ile büyük hayran kitlesini oluşturan Rihanna Pop ve Rap ıda bir şarkıda kullanarak muhteşem şarkılar çıkartıyordu. Rihanna artık çoğu zaman haberlerde ve internet sayfalarında sıklık ile görünmektedir. Rihanna ünlü bir kişi olduğunda kıyafet giyimini çok daha tarz bir hale getirmiştir ve hayranlarına sunmuştur. Çoğu modacı onun bir hayranı haline gelmiştir. Giydiği özel tasarım kıyafetler, ayakkabılar. çantalar çoğu kişinin beğenisi altına girmiştir. Rihanna internetde de en çok aranan kelimelerden biri olan Rihanna 'nın saç modelidir. Kendine özel ve has saç şekilleri yaratmaya çalışmış ve daha farklı olmayı çoğu zaman benimsemiştir. Bunun yanında Rihanna yaptığı saç modellerini daha cesurca yapmıştır. Bu cesurca yaptığı iş karşısında başarılı olmuştur ve beğenilen bir saç modeli olarak başının bir kısmını saçlarını kısaltabileceği kadar kısaltmış diğer yarısını ise aynı boyutunda bırakmıştır. Bu modeli beğenen çoğu insan genellikle genç kesim artık bu tarz yapmaktan zevk duymaktadır. Bu modeli çoğu İnsanın hoşuna gittiği gibi farklı görünmeleri onlar için ayrı bir cazibe olmaktadır. Rihanna artık büyük bir dünyaca üne sahip olmanın karşında artık çoğu ses sanatçısı tarafından düet yapmak istediği bir kişi haline gelmiştir. İnternette her geçen gün tıklanma rekorları kırmakla beraber artık çok fazla yeni şarkı çıkarmamaktadır. Bir nevi müziğe birazcık bir ara verdiğine değinilebilir.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder