Sayfalar

21 Ekim 2014 Salı

Alexandra Stan ( Wallpaper )

Alexandra Stan Hakkında Bilgi

Alexandra Stan  Mamaia Festival'inde söylediği şarkıyla bütün seyircilerin dikkatini çekmiyi başarmıştır ve sonrasında 2009 yılında çıkardığı ( Lollipop ) şarkısayla herkez tarafından beğenilmiştir.Mr. Saxobeat şarkısıyla tüm dünyaya kendini tanıtmıştır ve bu şarkı çok beğenilmiştir.
  Ayrıca Alexandra Stan müzik hayatına girmeden önce mankenlik yapmıştır ve bunu fiziğinden anlamak hiç zor değildir.Çoğu yerde Dj' likde yapmıştır.

 Alexandra Hayatı 

Alexandra Stan daha 16 yaşlarında biri iken müzik kulüplerine gittiği sıralarda kulüpte arada sırada arkadaşlarının isteği üzerine şarkı söylemekteydi ve bunu yapmaktan da hoşlanıyordu çünkü sesi güzel ve beğeniliyordu bunun aksine Alexandra Stan güzelliği ile o sıralar çoğu kişi tarafından çok konuşulmaktaydı çünkü Alexandra Stan bir mankenlik ajansında manken olarak çalışmaktaydı. Birkaç mağazanın mankenliğini yapan Alexandra Stan fotoğrafları mağazalara veya dergilere konulmakla biraz daha ün çekmeyi başarmıştır. Sonra ise sesini değerlendirerek birkaç yerde şarkı sölemek ve Dj 'lik yapmaya başlamıştır fakat tek bir yerle kalmayıp birkaç farklı mekanlarda da Dj 'lik yapmıştır. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder