Sayfalar

23 Eylül 2014 Salı

IWC Spor Kol Saati ( Arkaplan Duvarkağıdı Resimleri )

IWC Spor Kol Saati ( Arkaplan Duvarkağıdı Resimleri ) Dünya markası olan IWC kol saatleri yepyeni tasarımlarıyla 2015 modellerini çıkarttı. İlk çıkan saat modeleri arasında Schaffhausen lacivert kol saati çok beğenildi. Bu saatin fiyatı da el yakıyor. İstanbul'da Kadıköy saatçilerinde 1500 Dolar fiyata satılmaktadır.

IWC Spor Kol Saatinin özelliklerinde bahsedelim.

IWC Spor Kol Saati zemin olarak lacivert renk seçilmiş. Kenar kısmında ise Sarı renk kullanılmış. Bu da özellikle Fenerbahçeliler için harika bir seçenek oldu. İyi bir Fenerbahçe taraftarı iseniz bu kol saati mutlaka kolunuzda olmalı. Unutmayalım fenerbahçe sevgisi herşeyden üsttedir.

IWC Spor Kol Saati görünüm olarak genç kızlara ve genç erkeklere göre tasarlandığı için bayan erkek olmaksızın her ikisinde de kullanılır. Özellikle Tenis sporu ile ilgilenen bayanların kolunda bu saati görüyoruz.

Saatin Teknik özellikleri

IWC Spor Kol Saati asla su geçirmeyen ve hatta Deniz altında 1000 Fit derinlikte bile denenmiştir. Su geçirmez kol saati özelliği sayesinde uzun ömürlü dayanıklı bir saat olan IWC kol saati Güneşten aldığı enerji ile hiç bitmeyen bir pil gücüne sahiptir. Saatin Yelkovan ve Akrep parçası gümüş metalden yapılmış olup dış çerçevesi Titanyum metalinden yapılmıştır. Saati duvara atsanız kıramazsınız desek yeridir. Üstelik camı da kurşun geçirmez özelliği eklenmiş dayanıklıkta yapılmıştır. Saatin kılıfı ise Gana'dan getirilen Timsah derisinden yapılmıştır.

Bu resimdeki kol saatini bilgisayarınızda arkaplan resimi olarak yada duvarkağıdı resimleri olarak kullanmanızda bir sakınca yoktur.

IWC kol saati





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder