Sayfalar

30 Eylül 2014 Salı

Eyfel Kulesi Resimleri (Arka Plan Resimleri)

Eyfel Kulesi Resimleri (Arka Plan Resimleri)

  Eyfel kulesi dünyanın en büyük ve çekici olan bir mimarisidir. Eyfel kulesi görüntüsü sayesinde dünyada turizm açısından en çok ziyaret edilen yerlerdendir.Fransa'nın sembolü olarak kabul edilir ve Fransa'nın gözdesidir.Fransa Eyfel kulesi sayesinde turistik amaçlı iyi bir gelir sağlamaktadır.

Eyfel Kulesinin Özellikleri

 Eyfel kulesi 1887 ve 1889 yılları arasında inşa edilmiştir.Kulenin yapılma amacı Paris fuarına giriş olarak yapılmıştır. Kulenin yapımı sırsında 7.739.401 Frank inşaat masrafları tutmuştur.Kule sonradan sökülmesi gerekiyordu ki ancak iletişim için elverişli olduğunu anlayana kadar.Kule ayrıca iletişim için kullanılır.Kulenin yüksekliği 300 m'dir. 

 Kulenin İlginç Özellikleri 

 Eyfel Kulesinde şuana kadar 400 intihar vakası olmaktadır.Bir ilginç özelliği ise 7 yılda bir bakım sırasında 60 ton boya kullanılır.3 bin işci kuleyi 26 ayda tamamlamıştır.Toplam ziyaretçi sayısı 300 milyona ulaşmıştır. Eyfel Kulesini dünya harikası olarak seçilen bir tasarının bu güzelliğini arka plan resmi yaparak çok iyi bir görüntü sağlayabilir ve telefonunuzda HD resim olarak güzel bir renk katmış olursunuz.
Eyfel Kulesi Manzarası
Eyfel Kulesi
Fransa Eyfel Kulesi



Eyfel

Dünya Harikası Eyfel
Paris Eyfel Kulesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder